ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ως επιμετάλλωση πλαστικών νοείται η επίστρωση πλαστικής επιφάνειας με μέταλλο, με σταθερή σύνδεση μεταξύ τους, μέσω χημικής και ηλεκτρολυτικής διεργασίας. Καθ’ αυτόν τον τρόπο συνδυάζονται οι πλεονεκτικές ιδιότητες του πλαστικού, όπως το ελαφρύ βάρος, η εύκολη και οικονομική κατασκευή και η ευπλαστότητα με τα πλεονεκτήματα της μεταλλικής επιφάνειας, όπως προστασία από διάβρωση, αγωγιμότητα και ακαμψία. Το σημαντικότερο, όμως, αποτέλεσμα είναι η διακόσμηση του πλαστικού.

Η επιμετάλλωση πλαστικών εφαρμόζεται κυρίως στις βιομηχανίες εξαρτημάτων αυτοκινήτου και επίπλων, σε αντικείμενα οικιακής χρήσης, στην κατασκευή κοσμημάτων, κουμπιών και ωρολογίων, στα ηλεκτρονικά, σε παραγωγή οπλικών συστημάτων και γενικά σε οποιαδήποτε εφαρμογή πλαστικών αντικειμένων όπου απαιτείται διακόσμηση, αντοχή ή αγωγιμότητα.

Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της προσφέρει αρκετά φινιρίσματα, όπως:

  1. Χρώμιο, στο κλασσικό αργυρό χρώμα με την μεταλλική γυαλιστερή επιφάνεια. Το σκληρότερο και ανθεκτικότερο φινίρισμα, κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές αντικειμένων σε υδάτινο περιβάλλον ή αντικειμένων που έρχονται συνέχεια σε επαφή με ανθρώπινα χέρια.

  2. Νίκελ, με απόχρωση λίγο πιο ανοικτή από του χρωμίου.

  3. Ορείχαλκος, στο χρώμα του χρυσού.

  4. Χρυσός, πραγματικός χρυσός 14 καρατίων

  5. Μαύρο νίκελ, με μαύρη στιλπνή μεταλλική επιφάνεια

  6. Χαλκός